Over Ons

Mijn naam is Sabine Heinrichs.

Ik ben moeder van een dochter van 5 jaar en in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. In plaats van mijn dochter met allerlei leuke spullen blij te maken, lijkt het mij fijn als ik ook anderen blij kan maken met eigen gemaakte kadootjes en andere spullen. Vandaar dat ik begonnen ben met het maken van nog meer verschillende spullen.

Ik maak het allemaal zelf, er zijn dus geen 2 dingen precies hetzelfde en daarnaast is het handgemaakt wat soms ook nog wat kleine verschillen kan opleveren. Maar ben je op zoek naar een leuk kado naar aanleiding van een geboorte, verjaardag of gewoon op zoek naar een bijzonder kado, dan maak ik die graag! In overleg zijn er nog veel meer mogelijkheden!

 

One thought on “Over Ons

 1. Ingrid van den Berg

  Hoi Sabine ,
  Ik wil graag drie glasblokken voor de kleinkinderen, ik zag bij je moeder hele leuke op de app staan maar kon op je site er maar een vinden.
  Kun je mij wat voorbeelden geven wat leuk is voor Sterre,Jens en Amber ze zijn alle drie 4 jaar ,als het kan zou ik ze graag voor 18 december hebben dan komen ze bij ons eten.
  Ik hoop dat het lukt ik hoor het wel.
  Alvast bedankt voor de moeite .

  Groetjes,
  Ingrid van den Berg
  Tel 06-49702373

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.